0

Algemene voorwaarden & Privacybeleid

Deze zijn aangepast op 24 mei 2018.

Prijzen en verzendkosten
De prijzen van de artikelen in de webwinkel zijn exclusief verzendkosten.
Wij hanteren de volgende verzendtarieven voor verzending binnen Nederland:
* brievenbuspost tot 100 gram : € 2,95, 101-350 gram € 3,95 en 351-1 kg € 4,95
* brievenbuspost boven 1 kg  en standaard pakket: € 8,95 
* cadeaukaarten: € 17,50 i.v.m. extra kosten voor verzekerde verzending

Werkwijze betaling en levering
Betaling verloopt via Multisafepay.
Zodra de betaling binnen is worden de artikelen direct verzonden.
U kunt de bestelling binnen 2 werkdagen tegemoet zien. Mocht dit onverhoopt niet mogelijk zijn, dan informeren wij u hierover. De bestelling wordt verzorgd door PostNL.

Artikelen niet op voorraad
Indien een of meerdere van de bestelde artikelen niet op voorraad zijn of om een andere reden niet geleverd kunnen worden, dan nemen wij contact met u op.

Reclames en aansprakelijkheid
Indien u een product om welke reden dan ook (toch) niet wenst af te nemen, dan heeft u het recht om binnen 7 dagen, zonder opgave van redenen, de koop te ontbinden en het product na levering aan Eindhoven Brandstore / VVV te retourneren. Eventuele kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en de eventuele verzegeling op de verpakking niet verbroken is.

Bescherming van uw gegevens
Eindhoven Brandstore / VVV gebruikt de door u verstrekte persoonlijke gegevens enkel om de bestelling zo snel en goed mogelijk uit te voeren. Deze gegevens worden niet ter beschikking gesteld aan derden.

Andere bestelwijzen
U wilt producten uit de webwinkel bestellen maar liever niet via internet?
Dan kunt u een bestelling op de volgende wijze aan ons doorgeven:
Telefonisch: afdeling Inkoop & Distributie 040- 29 79 115 
Per post: Eindhoven Brandstore / VVV, Stationsplein 17, 5611 AC Eindhoven

Meer informatie
Wilt u meer informatie over onze producten of heeft u vragen met betrekking tot de bestelling, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Inkoop & Distributie via telefoon (040) 29 79 115 of via een e-mail naar: info@thisiseindhoven.nl

Brandstore Eindhoven / VVV
Stationsplein 17
5611 AC Eindhoven

PRIVACYBELEID


Omdat we jouw privacy belangrijk vinden, willen we je graag informeren over ons privacybeleid, volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie d.d. 25 mei 2018. Ons beleid ziet toe op de manier waarop we jouw persoonsgegevens verzamelen en hoe we daarmee omgaan.

Webshop Eindhoven is eigendom van Eindhoven247 B.V. Wij streven ernaar de privacy van relaties en bezoekers te beschermen. Dit privacybeleid heeft als doel jou te informeren over hoe wij informatie verzamelen, voor welke doeleinden deze persoonsgegevens worden verzameld, waar de gegevens worden opgeslagen, hoe lang wij ze bewaren en beveiligen, welke rechten jij hebt met betrekking tot jouw persoonsgegevens en hoe je gebruik kan maken van deze rechten.

Eindhoven247 is gevestigd in Eindhoven, Nederland, is de verantwoordelijke voor jouw informatie. Ook is Eindhoven247 verantwoordelijk voor de gegevens die verzameld worden via Webshop Eindhoven. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, kan je een bericht sturen naar ons postadres (Postbus 411, 5600AK Eindhoven) of per e-mail via info@eindhoven247.nl.

1. WELKE INFORMATIE WORDT VERZAMELD EN WAAROM?
Eindhoven247 verzamelt voor een aantal doelen persoonsgegevens. Wanneer je een aankoop doet via de Webshop Eindhoven of onze website bezoekt of contact met ons opneemt, kunnen wij- afhankelijk van het doel - de onderstaande informatie verzamelen.

 

1.1. Google Analytics
De website verzamelt jouw gegevens voor:

Strikt noodzakelijke doeleinden; deze gegevens zijn essentieel om de website goed te laten werken.
Functionaliteitsdoeleinden; deze dienen om de gebruikerservaring te verbeteren en te vereenvoudigen. Deze gegevens zijn anoniem en hierbij worden geen persoonsgegevens opgeslagen. Hierbij kan worden gedacht aan bijvoorbeeld de taalkeuze op de website, de duur van je websitebezoek of de welke pagina’s je bezoekt.
Prestatiedoeleinden; door cookies via Google Analytics te gebruiken, kan het festival inzicht krijgen en beter begrijpen hoeveel gebruikers de website bezoeken, hoe gebruikers op deze website terechtkomen en welke delen van de website populair zijn.

1.2. Sollicitaties
Wanneer je solliciteert voor een functie bij ons bedrijf, gebruiken wij je persoonsgegevens voor het verwerken van jouw sollicitatie.

2. WAAR BEWAREN WIJ JOUW GEGEVENS?
De gegevens die wij ontvangen en verwerken, worden beheerd door de onderstaande partijen.

2.1. Gmail
Het e-mailverkeer van het festival wordt gehost door Gmail. Als je contact opneemt via e-mail worden de betreffende e-mails opgeslagen op de servers van Gmail.

2.2. Google Drive
De overeenkomsten waar jouw persoonsgegevens in staan, worden opgeslagen op de Google Drive.

2.3. Content Management System website 
Jouw persoonsgegevens (naam, e-mailadres en bedrijfsnaam) worden opgeslagen in ons online content management systeem van de website van Eindhoven247.

3. HOE LANG BEWAREN WIJ JOUW GEGEVENS?
Wij bewaren jouw gegevens voor een langere periode, maar nooit langer dan nodig is voor het doel waarvoor wij jouw gegevens bewaren, tenzij wij jouw gegevens op grond van een wettelijke regeling langer moeten bewaren.

 

3.1. Google Analytics
De website maakt gebruik van Google Analytics. Dit programma levert belangrijke statistieken over aantallen bezoekers, de bezochte pagina’s en andere essentiële informatie waarmee Webshop Eindhoven de website voortdurend kan verbeteren voor zijn bezoekers. Deze statistieken zijn anoniem en niet te herleiden tot een bepaalde persoon of gebruiker.

3.2. Sollicitaties
De informatie die jij verstrekt met betrekking tot jouw sollicitatie bewaren wij gedurende een periode van vier weken nadat de uitslag van de sollicitatie is medegedeeld. Wanneer je akkoord gaat met het langer bewaren van jouw gegevens voor een eventuele andere functie, worden jouw gegevens één jaar bewaard.

4. HOE BEVEILIGEN WIJ JOUW GEGEVENS?
Gegevens worden digitaal opgeslagen in de eerder genoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door ons of door de eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord. Alleen de medewerkers van Eindhoven247 of voor wie dat noodzakelijk is, voor het goed laten functioneren van de organisatie, hebben toegang. Tevens heeft elke persoon die toegang heeft tot de gegevens een geheimhoudingsplicht.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan de website beveiligd door een SSL certificaat, deze beveiliging is te herkennen aan het groene slotje voor de url. Dit certificaat betekent dat jouw verbinding met de website van het festival privé is.

5. WELKE RECHTEN HEB JIJ MET BETREKKING TOT JOUW PERSOONSGEGEVENS EN HOE OEFEN JE DEZE UIT?
Met betrekking tot jouw persoonsgegevens heb jij de onderstaande rechten. Wanneer jij een van de onderstaande rechten wilt uitoefenen kun je het beste contact met ons opnemen via e-mail: info@eindhoven247.nl

5.1. Recht op inzage
Jij hebt te allen tijde recht op inzage in jouw persoonsgegevens die bij Eindhoven247 zijn vastgelegd en bewaard worden.

5.2. Recht op rectificatie
Wanneer je gegevens onjuist of onvolledig zijn heb jij het recht om dit te laten rectificeren door Endhoven247.

5.3. Recht op gegevensportabiliteit
Indien jij je gegevens nodig hebt die door Eindhoven247 zijn opgeslagen en je wilt overstappen naar een andere partij of dienst, heb je het recht op overdracht. Wij dienen dan al jouw gegevens over te dragen aan die andere partij.

5.4. Recht op verwijdering
Wanneer je niet langer wilt dat je gegevens bij Eindhoven247 worden vastgelegd, heb je het recht om jouw gegevens te laten wissen.

5.5. Recht op het indienen van een klacht
Indien je vindt dat Eindhoven247 niet op de juiste manier omgaat met jouw gegevens, moedigen wij je aan om eerst contact met ons op te nemen. Jij hebt echter altijd het recht om rechtstreeks een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens.